Protesta

Jordi Gracia i Carles Goñi interpreten “Protesta”, un text del reconegut filòsof i dramaturg txec Václav Havel en què dos intel·lectuals a través del seu diàleg ens mostren dues postures davant d’un únic fet: la manca de llibertat.

És la primera vegada que l’obra teatral “Protesta” es presenta a Catalunya i a l’Estat espanyol.

read more

La nit de Helver

Alba Florejachs i Sergi Torrecilla interpreten Karla i Helver, dos personatges que mantenen una relació estranya. Ella ha de pagar la penitència per uns fets comesos en el passat; ell, obsessionat per no ser un carronyer, depèn d’una dona que no és mare, ni amant ni germana. Tot es trenca la tràgica nit dels Vidres Trencats, quan el que havia estat el seu refugi es converteix en un parany..

read more

La Conferència de Wannsee

Jordi Gràcia i Vallès, Carles Goñi, Jose Pérez-Ocaña, Òscar Intente, Roger Batalla, Xavier Pàmies, Oriana Bonet, Sergi Marcos, José Ángel Rico, Lluís Ruf, José Tobella, Miquel Simó, Ignasi Guasch, Carles Martinho i Edgar Moreno interpreten uns fets reals esdevinguts ara fa 75 anys que tenien com a objectiu “la solució final”: l’eliminació deliberada u curosament planejada de tots els jueus d’Europa.

read more

La venjança no és important. La memòria sí

El cicle de teatre Cicatrius es presenta en escena aquesta temporada 2016-2017 de la mà de la companyia Exquis Teatre, per la necessitat de mantenir intacta la memòria històrica d’uns fets terribles que van passar ara fa 78 anys: l’Holocaust i genocidi nazi, un dels episodis més negres de la història recent d’Europa.

read more

Cicatrius. Entrevista a Pavel Bsonek

“Les cicatrius són les restes que ens deixen les ferides que els humans ens hem fet a nosaltres mateixos en el passat, moltes de les quals no les hem aconseguit guarir correctament. És per això que en els moments crítics tornen a obrir-se i s’infecta allò que s’havia aconseguit curar”. Pavel Bsonek, director de la companyia Exquis Teatre ens explica el perquè del projecte en aquesta entrevista.

read more